TOP termékek

!!! A WEBSHOP SZERKESZTÉS ALATT !!!

Total Quartz Ineo ECS 5w30 - 5 L

Total Quartz Ineo ECS 5w30 - 5 L
-4%
Total Quartz Ineo ECS 5w30 - 5 L

A Total Quartz Ineo ECS magas teljesítményszintű második generációs üzemanyagtakarékos motorolaj, a legkorszerűbb (EURO IV) benzin- és dízelüzemű személygépkocsi és kishaszonjármű motorokhoz.

 

Biztosítja a részecskeszűrő hatékony működését és meghosszabítja élettartamát.

 

Használata különösen ajánlott nagy igénybevétel esetén, mint például rendszeres nagy sebességű közlekedés autópályán vagy rövid utak városban.


A legújabb generációs motorolajok között referenciának számító QUARTZ INEO termékcsalád egyik tagját, a QUARTZ INEO ECS-t (Emission Control System) kifejezetten a PSA Peugeot Citroën holding és Toyota gépjárműveinek műszaki jellemzőihez igazították.

 

Innovatív összetételének köszönhetően a TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 használatával csökken a motor belső súrlódása, és ezáltal a jármű fogyasztása is.

 

A „természetesen takarékos" motorolajat használó autósok évente egy tankolásnak megfelelő üzemanyagot takaríthatnak meg, így járművük élettartama alatt 1 tonnával kevesebb szén-dioxidot (CO2) juttat a légkörbe.

 

Szintetikus technológiával előállított, üzemanyagtakarékos, magas teljesítményszintű "low SAPS" motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott korszerű, részecskeszűrővel felszerelt PEUGEOT és CITROEN dízelmotorokhoz.

Használatával üzemanyag megtakarítás érhető el, akár 6% -kal már az indításkor. Az üzemanyag megtakarítás átlagosan 2,5% -a vegyes használatban az ACEA referenciaolajhoz képest (Citroën C4 1.6 HDi-nél végzett vizsgálatok).

Specifikációk és jóváhagyások:

  • ACEA C2
  • PSA B71 2290
Bővebben
13 390 Ft 
12 790 Ft
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Részletek
Minősítések és jóváhagyások:

Teljesítményszintje jelentősen meghaladja az ACEA C2 előírásait.
PSA-Peugeot-Citroen-B71-2290
Adatok
Cikkszám
TO-030
Tömeg
5,3 kg/db