TOP termékek

!!! A WEBSHOP SZERKESZTÉS ALATT !!!

Mannol 9956 Diesel befecskendező tisztító - 250 ml

Mannol 9956 Diesel befecskendező tisztító - 250 ml
Mannol 9956 Diesel befecskendező tisztító - 250 ml
9956 Diesel Befecskendező tisztító 0,25L
 
Erőteljes, gyorsan ható fúvókatisztító minden típusú dízelmotorhoz (turbófeltöltős és légköri, a tisztító rendszerek után kipufogógázzal és anélkül), komplex hatással. Különösen indítási problémákkal és szabálytalan teljesítményű motorokhoz ajánlott.

A termék jellemzői:
- Gyorsan és hatékonyan tisztítja a fúvókákat a kátrány, a szén és más törmelék eltávolításával. Megakadályozza a fúvókák beszorulását:
- Növeli a cetánszámot, csendes, egyenletes és teljes üzemanyag-elégetést biztosít;
- Megkönnyíti az indítást, elkerüli a rángatózó mozgásokat és a gyenge gázadagolást, stabilizálja az alapjárati fordulatszámot és növeli a motor teljesítményét az üzemanyag porlasztásának javításával. Csökkenti a kipufogógázok toxicitását;
- Üzemanyag-megtakarítás a többi változó befolyásolása nélkül;
- További kenést biztosít az üzemanyag-rendszer kulcsfontosságú elemeihez (nagynyomású üzemanyag-szivattyú, injektorok, szivattyú-injektorok stb.) És a henger-dugattyú egység részeihez, elkerülve a költséges javításokat, meghosszabbítva azok élettartamát és a motor élettartamát;
- Védi az üzemanyag-rendszert a korróziótól;
- Használható az üzemanyag-befecskendező szelepek és az üzemanyag-rendszer egyéb részeinek szennyeződésének és törmelékeinek megelőzésére.

Használat: 50 liter üzemanyaghoz töltsön 250 ml-t a tartályba az üzemanyag feltöltése előtt.
Rendszeres használatra ajánlott.
 

Kiszerelés: 250 ml

750 Ft
Adatok
Cikkszám
MN-052